Tiimi

Fysioterapeutti Sari

Fysioterapia, LPG-Hoidot

Sari on SportSarin perustaja ja toiminut liikunnanohjaajana ja fysioterapeuttina yli 30 vuoden ajan.

Fysioterapeutti Johanna

Fysioterapia, Lymfaterapia, LPG-Hoidot, Hieronnat ja LPG-Koulutukset

Johanna on valmistunut fysioterapeutiksi 2006 (AMK). Lisäksi hän on lymfaterapeutti ja uheiluhieroja. Johanna on käynyt useita eri fysioterapian erikoiskursseja ja opiskellut mm. äitiysfysioterapiaa.  

OMI-Fysioterapeutti Janne

Fysioterapia, OMI-Terapia ja Akupunktio.

Jannen erikoisalaa on OMI-terapia, jossa pyritään haastattelun ja tutkimisen avulla löytämään asiakkaan vaivan alkuperäinen juurisyy. Jannelta onnistuu mobilisointi, manipulaatio, erilaiset hieronta tekniikat ja fysioterapeuttinen kuntoutus. Lisäksi hän tekee akupunktiota.

Koulutettu hieroja Sanna

Hieronnat, LPG-Hoidot, Hermoratahieronta ja erikoishieronnat

Sanna on valmistunut hierojaksi 2007. Lisäkoulutuksia hänellä on intialainen päähieronta, stressiniska aromahieronta, kuumakivihieronta, hoitava aromahieronta ja hermoratahieronta.

Koulutettu hieroja, osteopaattiopiskelija Annika

Hieronta, Urheiluhieronta, LPG-Hoidot, Osteopatia.

Annika valmistui hierojaksi 2005, kuntosaliohjaajaksi 2015 ja opiskelee nyt osteopatiaa. Annika on käynyt aktiivisesti kuntosalilla vuodesta 2003 ja kuntosaliharjoittelusta hänellä löytyykin paljon tietoa ja kokemusta. 

Jalkaterapeutti Petrus

Jalkahoidot, jalkaterapia, jalka- ja kävelyanalyysit, yksilölliset pohjalliset

Petrus on jalkaterapeutti (Metropolia AMK, valm. 2018) Häneltä hoituu jalkaterapia, jalkahoidot, jalka-analyysit ja yksilöllisten pohjallisten teko. Petrus on erikoistunut yksilöllisten pohjallisten valmistukseen ja iho- ja kynsimuutosten hoitoon.

Koulutettu hieroja, Liikunnanohjaaja, Fysioterapiaopiskelija, Janni

Hieronnat, LPG-Hoidot, pienryhmä tunnit, tuki-ja liikuntaelin ongelmat

Janni on valmistunut hierojaksi 2018. Liikunnanohjauksen perustutkinto 2022 ja fysioterapeutiksi hän valmistuu vuonna 2025. Jannin mielenkiinnonkohteita ovat tuki-ja liikuntaelin ongelmat ja vammat, niiden kuntouttaminen ja manuaalinen terapia.