LPG-Hoidot

LPG- Hoitolaite kehitettiin 1980-luvulla arpikudosten ja palovammojen hoitoon lääkinnälliseksi laitteeksi. Tutkimustyötä on tehty 30 vuotta ja tieteellisiä tutkimuksia on yli 140. Nykyään LPG:tä käytetään 110 maassa.

Laitteen toiminta perustuu alipaineeseen, joka nostaa kudosta ylöspäin. Lisäksi hoitopäässä on yhdistetty itsenäisesti liikkuvat rullat. Rullamekanismiin voidaan yhdistää jatkuvaa ja jaksottaista imua, sekä säätelemällä imun ja sen tauon keston suhdetta. Näin voidaan muokata kudosta halutulla tavalla, esimerkiksi saada vaikutus pinallisesti tai syvälle kudokseen. Hoidon vaikutus saadaan syvälle, jopa 10 cm syvyyteen.

Käytämme LPG:tä monipuolisesti, sen kaikilla osa-alueilla, niin fysioterapiasta lihaskireyksien hoitoon ja arpien käsittelyyn, kuin kauneudenhoitoon.

LPG-menetelmillä voidaan hoitaa monipuolisesti seuraavilla alueilla:

Medical eli Fysioterapia ja Hyvinvointi, Sport eli Urheilu ja Endermologie eli Kauneudenhoito


www.lpgmedical.com 

www.lpgsport.com 

www.alasetimport.fi


LPG-Medical (Fysioterapia & hyvinvointi):

Sidekudoksen, nivelten ja lihasten hoidossa mahdollistuu nopeammat ja tehokkaammat hoitotulokset. LPG:n tekniikka stimuloi ihon pinnalla saaden aikaan syvällä kudoksessa soluaktiivisuuden. Luonnollinen hoito lihaksille, iholle ja ihonalaiskudoksille. Välitön ja pitkäkestoinen hyvänolon tunne. Vähentää nivelten jäykkyyttä, vähentää turvotusta, lievittää kipua, vähentää tulehdusreaktiota, hoitaa akuutteja ja kroonisia jännetulehduksia, estää arpikudoksen syntymistä, tuki ja liikuntaelin ongelmat; jäykkyys, kipu, särky jne. Arpikudosten ja palovammojen hoitoon.

LPG-Sport (Urheilu):

LPG-hoito tehostaa palautumista ja parantaa suorituskykyä. Turvotusta, kipua ja lihaskireyttä vähentävä vaikutus. Valmistaa lihaksia urheilusuoritukseen aktivoimalla hermostoa ja rentouttamalla jännittyneitä lihaksia, lisäten liikelaajuutta. Nopeuttaa urheiluvammojen palautumista, lieventää rasituksen jälkeistä lihassärkyä, lihasten ja lihaskalvojen venyttäminen, parantaa aineenvaihduntaa. LPG imu­rul­laus­tek­nii­kal­la saadaan kudokseen liikettä, jota ei ole mahdollista saada manuaalisella hieronnalla.

LPG-Beauty (Kauneudenhoito):

Vartalohoidot; Hoikistaa, muotoilee, kiinteyttää ja tasoittaa, sitkeän rasvan poistaminen, kiinteämpi vartalo, ihon kuorinta, tasaisempi, kiinteämpi ja kimmoisampi iho, selluliitin poistaminen.

Kasvohoidot; Ikääntymisen merkkejä korjaava tekniikka stimuloi sidekudossoluja ja kiinteyttää kasvojen, kaulan ja dekolten herkkää ihoa. Hoito parantaa hapen ja ravinteiden kulkeutumista kudoksiin. Kollageeni, ja elastiinin tuotantoa aktivoiva. Silottaa ja tasoittaa ryppyjä, kirkastaa ihon väriä.


Huber Motion Lab

Huber on monipuolinen kuntoutuslaite. Hauskaa, helppoa ja intuitiivista huipputeknologiaa, joka auttaa kehittämään:
Voimaa, Elastisuutta, Koordinaatiota, Keskittymiskykyä, Ryhtiä, Vartaloa, Tasapainoa.

Käytämme Huberia yhdessä LPG:n kanssa asiakkaalle räätälöidyn ohjelman mukaisesti.

Fysioterapia, Hyvinvointi

Nopea ja tehokas kuntoutus. Lievitä lihasjännityksiä, lisää voimaa ja notkeutta jo ensimmäisellä harjoituskerralla. Har­joi­tus­pro­to­kol­lat kuntouttavat haluttuja alueita. Mobilisoi ja livevitä kipua selässä, jaloissa ja käsivarsissa.

Urheilu

Kehitä Fyysisiä ominiasuuksiasi. Venytä, vahvista koordinoi. Viimeinkin fyysinen aktiviteetti kaikille. Vahvista lihaksia, koordinoi liikkeitäsi, kehitä tasapainoasi ja laske sykettäsi. Täydelliset ja yksilöidyt ohjelmat saatavana yli 12 urheilulajille.