Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Fysioterapia

 

Tavoitteenamme on ylläpitää, tukea ja parantaa ihmisten toimintakykyä ja liikkumista. Fysioterapian avulla voidaan esimerkiksi edistää nivelten liikkuvuutta, lieventää kipuja ja poistaa lihasten jännitystiloja. Meillä fysioterapia hoitojakson pituus ja hoitomuoto muodostuu hoitotarpeesta riippuen esimerkiksi ohjauksesta ja neuvonnasta, aktiivisista harjoituksista ja manuaalisesta terapiasta, kuten hieronta ja LPG-Hoidot.

 

Nyt myös mahdollista etäfysioterapia. Etäfysioterapia tapahtuu videopuhelun välityksellä mahdollisuuksien mukaan. Käytämme Microsoft Teams ohjelmaa, joka tulee ladata ensiksi. Microsoft Teamsiin luodaan myös profiili. Voimme neuvoa kaiken kanssa. Yhteyden täytyy olla suojattu, sen takia kyseinen ohjelma.

 

Vuosaaren hoitolassa meillä toimii OMI-Fysioterapeutti Janne, joka on erikoistunut fysioterapian lisäksi nivelten ja rangan manipulointiin, syvään poikittaiseen hierontaan, venytyshoitoihin ja mobilisointiin. Janne tekee fysioterapian ohella myös akupunktiota. Akupunktiota voidaan käyttää kivun hoidossa, rentouttamiseen, stressin hoitoon ja hermoston tasapainottamiseen.

 

 

 Jokaiselle asiakkaalle laadimme yksilöllisen kuntoutussuunnitelman. 

Fysioterapiaan pääsee myös ilman lääkärin lähetettä. Meillä on Kelan kanssa suoraveloitussopimus