Palvelut

Palvelut 

Pääset meille helposti pääkaupunkiseudun, niin Rastilan, Puotilan, Itäkeskuksen ja Myllypuronkin alueelta. Sijaitsemme Vuosaaren metroaseman läheisyydessä, Vuosaaren Urheilutalolla.

Fysioterapia

Tavoitteenamme on ylläpitää, tukea ja parantaa ihmisten toimintakykyä ja liikkumista. Kun varaat meiltä ajan fysioterapiaan, pyrimme selvittämään vaivan taustan ja tekemään fysioterapeuttisen diagnoosin haastattelun ja tutkimisen perusteella. Olemme tukenasi kuntoutuksessa lievittämällä kipua, ohjaamalla ja neuvonnalla, sekä progressiivisella liikunnallisella kuntoutuksella.

LPG-Hoidot

Luonnollinen hoito lihaksille, iholle ja ihonalaiskudoksille. Välitön ja pitkäkestoinen hyvänolon tunne. Vähentää nivelten jäykkyyttä, vähentää turvotusta, lievittää kipua, vähentää tulehdusreaktiota, hoitaa akuutteja ja kroonisia jännetulehduksia, estää arpikudoksen syntymistä, tuki ja liikuntaelin ongelmat; jäykkyys, kipu, särky jne. Arpikudosten ja palovammojen hoitoon. Palautumisen edistäminen. Kauneudenhoito: Vartalo- ja kasvohoidot

Hieronnat

Klassinen hieronta 30 min, 45 min, 60 min, ja 90 min.

Erikoishieronnat

Pääasiallisesti hierojamme Sanna tekee meillä erikoishierontoja, kuten intialainen päähieronta, kuumakivihieronta ja hermoratahieronta.

Jalkahoito

Jalkaterapeutti Petrus tekee meillä Jalkahoitoja, jalkaterapiaa ja yksilöllisiä tukipohjallisia

Pienryhmätunnit

Liikunnanohjaaja/fysioterapiaopiskelija Janni pitää tiloissamme Niskahartiaselkä-tunteja ja Voimaa Vanhuuteen- tuntia. Tunnit pidetään torstaisin klo 11:30 (VoimaaVanhuuteen) ja lauantaisin klo 10:00 (Niskahartia). Peruutuspaikkoja voi kysellä, tunnit täynnä tällä hetkellä.