Tunnit

SportSarin pienryhmätunnit

Talven/ kevään 2023 tunnit tauolla! Talven 2023 ryhmistä vain niskahartia tunti starttaa. Ohjaaja opiskelee, joten tuntien tilannetta katsotaan uudelleen syksyllä 2023. 

Voimaa Vanhuuteen

Startti syksyllä 2023

Tunti perustuu iän tuomien muutosten ja toimintaan vaikuttavien osa-alueiden kehittämiseen. Voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta harjoitellaan toiminnallisilla harjoitteilla. Ensimmäisellä kerralla tehdään harjoittelun lisäksi havainnointia ja testausta, jossa kartoitetaan jokaisen lähtötilanne.

Sarjakortti: 5 x 12€ = 60€
Yksittäinen harjoituskerta 14€ 


Voimaa Vanhuuteen: Tuolijumppa

Startti syksyllä 2023

Tunti perustuu iän tuomien muutosten ja toimintaan vaikuttavien osa-alueiden kehittämiseen. Voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta harjoitellaan apuvälineenä tuoli. Tunti sopii niin hyvin liikkuville, kuin apuvälinettä käyttäville. Tunnit suunnitellaan asiakkaiden tarpeiden mukaan


Hinta: 11 €

Niska-hartia-selkä

Startti tammikuussa 2023, Ryhmä täysi

Tuntiin kuuluu perusteellinen lämmittely, lihaskuntoharjoittelua ja loppuvenyttelyt huomioiden koko vartalo, erityisesti niska-hartia ja selän alue. Tuntien tavoitteena on toimivampi, kivuttomampi ja jaksava keho arkeen. Ensimmäisellä kerralla tehdään harjoittelun lisäksi havainnointia ja testausta, jossa kartoitetaan jokaisen lähtötilanne.

Sarjakortti: 5 x 12€ = 60€
Yksittäinen harjoituskerta 14€