Tunnit

SportSarin pienryhmätunnit

Syksyn pienryhmätunnit 2023 starttaavat launtaisin Niska-hartia-selkäryhmän osalta. Toinen niska-hartia-selkäryhmä on mahdollista aloittaa kysynnän mukaan. Tunneista vastaa liikunnanohjaaja ja fysioterapiaopiskelija Janni.

Janni opiskelee, joten tuntien tarjonta parempaa tulevina vuosina.

Voimaa Vanhuuteen

Startti syksyllä 2023 / Toinen ryhmä starttaa 9.11 torstaina klo 12:30

Tunti perustuu iän tuomien muutosten ja toimintaan vaikuttavien osa-alueiden kehittämiseen. Voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta harjoitellaan toiminnallisilla harjoitteilla. Ensimmäisellä kerralla tehdään harjoittelun lisäksi havainnointia ja testausta, jossa kartoitetaan jokaisen lähtötilanne.

Sarjakortti: 5 x 12€ = 60€
Yksittäinen harjoituskerta 14€ 


Voimaa Vanhuuteen: Tuolijumppa

Startti syksyllä 2023

Tunti perustuu iän tuomien muutosten ja toimintaan vaikuttavien osa-alueiden kehittämiseen. Voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta harjoitellaan apuvälineenä tuoli. Tunti sopii niin hyvin liikkuville, kuin apuvälinettä käyttäville. Tunnit suunnitellaan asiakkaiden tarpeiden mukaan


Hinta: 12 €/ kerta

Niska-hartia-selkä

Startti syksyllä 2023 / Toinen ryhmä starttaa 9.11 torstaina klo 10:00

Tuntiin kuuluu perusteellinen lämmittely, lihaskuntoharjoittelua ja loppuvenyttelyt huomioiden koko vartalo, erityisesti niska-hartia ja selän alue. Tuntien tavoitteena on toimivampi, kivuttomampi ja jaksava keho arkeen. Ensimmäisellä kerralla tehdään harjoittelun lisäksi havainnointia ja testausta, jossa kartoitetaan jokaisen lähtötilanne.

Sarjakortti: 5 x 12€ = 60€
Yksittäinen harjoituskerta 14€


Physio Pilates

Tulossa