Tunnit

Elokuussa alkaa pienryhmätunnit Voimaa Vanhuuteen. Muiden aloituksesta ilmoitetaan ja kaikki tulevat varattaviksi nettiajanvaraus kalenteriin!

Voimaa Vanhuuteen

Tunti perustuu iän tuomien toimintaan vaikuttavien osa-alueiden kehittämiseen. Tasapainoa, liikkuvuutta ja lihaskuntoa harjoitetaan toiminnallisilla harjoitteilla. 

Tiistaisin klo 11-12

Niska-hartia

Tunti sisältää kehon liikkuvuutta, lihastasapainoa ja koordinaatiota kehittäviä liikkeitä. Apuvälineinä voi olla keppi ja kuminauha.

Fysiopilates

Physiopilates -alkeiskurssi sopii kaikille pilatestyyppisestä harjoittelusta kiinnostuneille. Kurssille voi osallistua vaikka olisitkin jo tehnyt pilatestyyppistä harjoittelua aiemminkin. Physiopilatesta ohjaa PhysioPilates-ohjaajakoulutuksen käynyt fysioterapeutti ja harjoittelu tapahtuu pienryhmässä, jossa yksilöllisyys korostuu.

Pilatesharjoittelun periaatteisiin kuuluu: kehon hallinta, keskittyminen, kehon keskustan käyttö, hengitys, tarkkuus ja liikkeen virtaus. Alkeiskurssin tavoitteena on oppia ymmärtämään näitä periaatteita ja hyödyntämään niitä omissa harjoitteissa.