Kau­neu­den­hoi­to

IMG_1842-me.jpg
29655728_Unknown-me.jpg
man's face
person's feet and hands

Kos­me­to­lo­gin palvelut ja suih­ku­rus­ke­tus Myl­ly­pu­ron hoi­to­las­sa.

Klassinen kasvohoito:

Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen tarvittaessa, kulmien siistimisen, kasvohieronnan, naamion sekä loppuvoiteet. Tuotteet valitaan ihotyypin mukaan. 

Syväpuhdistava kasvohoito ultraäänellä:

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, ultraääni syväpuhdistuksen, kasvohieronnan, naamion sekä loppuvoiteen. Tuotteet valitaan ihotyypin mukaan.

Ultraäänen ihoa hoitavat vaikutukset perustuvat verenkierron vilkastumiseen, lämpövaikutukseen ja värähtelyn aikaansaamaan mikrohierontaan. Ultraääni vilkastuttaa ihon ja kudosten verenkiertoa sekä aineenvaihduntaa, ihosolut uusiutuvat nopeammin ja kuona-aineiden poistumista. 

Ultraääni kasvohoito ei sovi jos olet raskaana tai jos sinulla on kilpirauhasen liikatoiminta, sydäntahdistin, sydänsairaus, syöpä, epilepsia, pahanlaatuinen ihonmuutos, kasvain, syyliä ihossa, tulehdus, metallisia implanttejä, tehty kolmen viikon aikana voimakas AHA-hoito tai kauneusleikkauksen jälkeinen karenssiaika.


Kasvohoito + LPG-Endermolift

Asiakkaan tarpeiden mukaan tehty kasvohoito yhdistettynä LPG-Kasvohoidon kanssa. LPG:llä voidaan esim. kiinteyttää, hoitaa juonteita, kirkastaa,kuoria ihoa ja kosteuttaa.


Sokerointi:

Sokerointi on tehokas, hellävarainen ja vegaaninen kar­van­pois­to­me­ne­tel­mä, joka samalla kuorii ihoa. Meillä voit sokeroida sääret, kainalot, bikinirajan, brassin, kasvojen karvoja, selkäkarvoja..

Jal­ka­hoi­dot

Jalkahoito:

Hoito sisältää jalkojen kylvetyksen, kuorinnan, kovettumien poiston, kynsien-ja kynsinauhojen siistimisen, lakkauksen ja loppuvoiteen/kosteusvoiteen   


Kevyt jalkahoito:

Hoito sisältää jalkojen kyvetyksen, kynsien leikkauksen ja/tai kovettumien poiston. Jos jaloissa on paljon hoidettavaa, suosittelemme pidempää Jalkahoitoa, parhaimman hoitotuloksen saavuttamiseksi.

Jalkahoidoissa tarkastetaan jalkaterän iho ja kynnet, kovettumat, hiertymät. Jaloissa voi olla esimerkiksi sieni-infektio tai haavaumia, joista ei olla edes tietoisia ja esimerkiksi kovettumat voivat hoitamattomana aiheuttaa jalan virheasentoja.


Molempiin jalkahoitoihin voi halutessa lisätä lakkauksen tai lisäpalveluna geelilakkauksen.


Jalkojen hoitaminen on erityisen tärkeää esimerkiksi diabeetikoille ja vanhuksille ja tietysti hemmottelua kaipaaville.

Myllypurossa jalkahoidoista vastaa kosmetologi Berit. Vuosaaressa Jalkaterapeutti Petrus. Petrus tekee jalkahoitojen lisäski jalka-analyysejä ja yksilöllisiä pohjallisia.

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202021-1-24%20kello%208.45.53-me.png
unsplash-XTI3c4NZNNY-me
Living Under The Sun | Instagram: @manny.dream :)
Pool Party | Instagram: @manny.dream :)

Suihkurusketus:

Täysin automaatti suih­ku­rus­ke­tus­kaap­pi antaa kauniin päivetyksen sinulle muutamassa minuutissa. Voit valita kolmesta eri sävyvaihtoehdosta. Jokaisessa sävyssä on mukana omaa pigmentin aktivoijaa, joten lopputulos on aina luonnollinen. Ensimmäisillä kerroilla autamme mielellämme esivalmisteluissa  Suih­ku­rus­ke­tus­kaap­pi mittaa sinut, joten seuraavilla keroilla ei mittausta tarvitse suorittaa, vaan tietosi etsitään koneelta. Suih­kusu­rus­ke­tusa­jan voi varata netissä, soittamalla tai paikanpäällä.

First-Tanilla on myös itseruskettavia, joista tällä hetkellä myymme Spray ja Mousse-versioita levityskintaan kanssa. Itseruskettavat ovat ihanan tuoksuisia ja sillä voidaan pidentää rusketuksen ikää vartalolla. Itseruskettava on helppo lisätä myös esimerkiksi kasvoihin ennen meikkausta!

Suihkurusketus tehty meillä helpoksi:

-Valitse haluamasi alue; Kasvot, jalat tai kokovartalo.

-HLVP Suihkuteknologia; Tuotetta ei ruiskuteta liikaa, miellyttävämpi tunne iholla, eikä ylijäämää tule.

-Video-ohjaus; Äänikomennot ja video ohjaavat käyttäjää. Asiakkaan ei tarvitse kuin pysyä paikallaan ja nostaa käsiä ylös.

-Lämpö & Kuivaus; Termostaatti lämmittää kaapin ja suihkurusketuksen päätteeksi puhallin kuivaa asiakkaan.

-Luonnolliset väriaineet; Ilman parabeenejä, ei läikkiä, kaunis ja luonnollinen väri, ei tahraa.

-Kokonaisuudessaan rusketus on valmis muutamassa minuutissa.


Ennen Suihkurusketusta:

-Voit kuoria ihon, monesti rusketus säilyy pidempään

-Parempi tulos meikittömään ihoon

-Deodorantti voi joskus värjätä kainalon seutua, lähtee kyllä jo ensimmäisessä pesussa pois.


Suihkurusketuksen jälkeen:

-Rusketus on valmis ensimmäisen pesun jälkeen

-Voit pestä kokovartalon saippualla, jotta kaikki ylijäämä lähtee pois

-Anna muhia 4-6h 

-Suihkun jälkeen ihon rasvaus, rasvaaminen säännöllisesti ylläpitää myös rusketusta!