Hem­mot­te­luun

Hoidot so­vel­tu­vat itsensä hem­mot­te­luun ja seuraavat ovat myös hyviä lah­jai­deoi­ta lä­hei­sel­le lah­ja­kor­tin muodossa!

IMG_3422-me.JPG
Woman getting a hot stone massage at spa salon
image3-me.jpg
healing hands

Kuumakivihieronta:

Ihanaa hemmottelua kokovartalolle. Kuu­ma­ki­vi­hie­ron­nas­sa käydään kokovartalo läpi hieroen kivillä, sekä ilman ja jättäen kiviä rentouttamaan keholle. Kivien lämpö rentouttaa, kiihdyttää aineenvaihuntaa ja verenkiertoa. Lihaskivut helpottuvat ja verenpaine ja pulssi laskee.

Täydellinen lahjaidea ihanaan hemmotteluun!


Hemmotteluhoito:

Hemmotteluhoito sisältää parafiinihoidon käsiin, jonka voikin yhdistää jokaiseen hoitoon (hoidon yhteydessä 15€). Niska-hartia ja päänseudun ja jalkojen hieronnan valitsemallasi eteerisellä öjyllä ja kasvonaamion. Loistava lahjaidea kokonaisvaltaiseen hemmotteluun.


Seuraavat hoidot meillä tekee Sanna Myllypurossa:


Intialainen Päähieronta:

Intialainen päähieronta on vanha intialainen hoitomuoto, joka lievittää arkielämän stressiä ja tepsii särkeviin sekä jäykkiin niskahartiaseudun lihaksiin. Se on yksinkertaista ja rauhoittavaa hierontaa, jonka otteina käytetään sekä rauhallisia että nopeatempoisia liikkeitä.

Hieronnassa käsitellään niska-hartiaseutu, käsivarret, pään alue, kasvot sekä korvanlehdet. Tämä rentouttava, virkistävä sekä ajatukset kirkastuttava hoitomuoto ei vaadi eri­tyis­jär­jes­te­lyi­tä eikä siinä käytetä öljyä ja se sopii siksi tehtäväksi vaikka kesken työpäivän. Sopii myös erinomaisesti hemmotteluhoidoksi.

Hoito kestää 30min tai 45min ja sen vaikutukset kestävät jopa 2-3 päivää.


Hoitava Aromahieronta:

Hoitava Aromahieronta avaa eteeristen öljyjen tien elimistöösi. Ne vaikuttavat ihmisen hen­gi­tys­jär­jes­tel­mään ja tuoksujen aistimiseen sekä ihon kautta imeytyvät verenkiertoon.

Rentouttava, kiputiloja sekä kireyksiä lievittävä vaikutus saavutetaan yhdistämällä nämä aromaterapeuttiset öljyt hierontaan. Tuloksena onkin lempeä, mutta tehokas hoitomuoto, johon vaikuttaa osaltaan myös hoitoöljyn valinta.

Rentouttava öljy (sis. mm. laventelia, mandariinia, meiramia, rostariinia) tasapainottaa kehoa ja mieltä. Se rauhoittaa, rentouttaa, lievittää kipuja sekä edistää ihon ja elimistön hyvinvointia. Rentouttava Aromahieronta hellii uupuneita lihaksia poistaen lihaskireyksiä, lievittäen stressioireita ja vähentäen kiireen tuntua.

.

Stressi-Niska Aromahieronta:

Stressiniskalla tarkoitetaan niska-hartiaseudun alueen jännityksistä johtuvia kipuja ja kolotuksia, kuten lihassärkyä, lihaskramppeja, käsien ja sormien puutumista, tenniskyynärpäätä, päänsärkyä, stressiä yms. Oireet viestittävät liiallisesta rasituksesta ja kertovat keholle ja mielelle, että on aika tehdä jotakin ennekuin vaiva kroonistuu tai aiheuttaa vakavampia oireita.

Stressiniska –Aromahieronta perustuu hieronnan, kipu- eli trigger –pisteiden käsittelyyn ja eteerisen öljyn yhteisvaikutukseen. Hoito laukaisee tehokkaasti lihaskramppeja ja jännitystiloja lämmittäen, hoitaen ja elvyttäen tukkoisia lihaksia sekä kiihdyttäen aineenvaihduntaa.

Eteerisellä öljyllä voidaan vaikuttaa suoraan ki­pu­her­mo­päät­tee­seen taikka sitten kiertokautta esim. laskemalla turvotusta tai laukaisemalla lihaskouristusta. Hajuaistin ja aivojen limbisen järjestelmän kautta eteerisen öljyn hoitava vaikutus ulottuu myös mieleen

Hoidossa käytetään Kramppimix-hoitoöljyä, joka on valmistettu vartavasten lihaskramppien ja jännitystilojen laukaisuun. Öljy sisältää mm. meiramia, viinirypäleöljyä, laventelia, inkivääriä, pippuria, eucalyptusta sekä timjamia (huomioi mahd. allergiat).

Hoidon vaikutuksia:

-       kohottaa mielialaa

-       laukaisee lihasjännityksiä

-       lievittää kipua

-       parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa

-       poistaa stressiä

-       palauttaa työ- ja toimintakyvyn

-       stressiniska –aromahieronta on niska-hartiaseudun tehokäsittely, jolla helpotetaan oloa ja kohotetaan mielialaa.


Aroma Jalkahoito:

Aroma- jalkahieronta yhdistää tehokkaan hieronnan sekä ylellisen aromaterapeuttisen hoitoöljyn ja tuloksena onkin ihana 30 minuutin luxushieronta väsymyksestä ja rasituksesta kärsiville jaloillesi.

Hierontatyyli on lempeä, mutta tehokas ja öljyvalinnasta riippuen vaikutus on virkistävä tai rentouttava.

Aroma-jalkahieronta hellii uupuneita lihaksiasi, vähentää rasituksen tuntua sekä lihasjännityksiä ja lievittää niin kiputiloja kuin lihaskramppejakin. Hieronnan jälkeen jalkasi ovat virkistyneet ja askeleesi kevyt.